Politica de returnare

Produsele comercializate de SC COM CONSULTING SRL, prin magazinul online www.com-consulting.ro pot fi returnate în maxim 14 de zile de la recepționare de către client –persoană fizică.
Returul se acceptă pe baza facturii /bon fiscal.
Clientul-persoană fizică poate returna vânzătorului produse. Este valabil doar pentru produsele care îndeplinesc cumulativ condițiile: produse în ambalajul original , produse nedeteriorate , produse care au fost depozitate corespunzător, produse standard necolorate, produse care nu au venit pe comandă specială, produse fără urme de folosire sau uzură, fără zgârieturi, lovituri, cu toate etichetele, certificatele și accesoriile incluse. La produsele care vin în găleți, bidoane, saci, flacoane, tuburi, recipiente nu se face retur dacă s-a deschis ambalajul.
Produsul retur, în ambalajul original și respectând condițiile de mai sus, se va returna prin curier / transportator. Plata transportului pentru returul produselor cade în sarcina clientului. Clientul este răspunzător de transportul produselor, ca acestea să ajungă în condițiile menționate mai sus. Pentru produsele care se deteriorează pe perioada transportului și ajung la destinatar nerespectând condițiile de mai sus ,nu se face retur.
Adresa de livrare a produselor returnate:
Destinatar: SC COM CONSULTING SRL, Calea Baciului 47, Cluj-Napoca, jud. Cluj. Tel: 0757 103 530
Rambursarea banilor se face în cel mai scurt timp de la transmiterea formularului de retur și recepționarea fizică a produselor, dar nu mai târziu de 14 zile calendaristice.
Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta prin email : office@com-consulting.ro sau la telefon : 0757 103 530 de Luni până Vineri între orele 8-16.