Solutii – Hidroizolare baie

Placarea în zonele care se află sub influența unor sarcini de umiditate medie (periodică) precum băi, dușuri etc., prezintă cerințe ridicate de rezistență și durabilitate de-a lungul timpului, fiind necesar să asigure o protecție completă și să prevină riscul de pătrundere a vaporilor de apă, în spatele plăcilor datorită posibilei detașare a acestora.

Soluţie

Membrana hidroizolantă pensulabilă DSF 300 Flex Hydrostop este soluția ideală pentru hidroizolarea pereților înainte de placare, în special zonele care intră în contact direct cu umiditatea.


Produse utilizate
  • Membrana elastomerica pentru hidroizolatii sub placi ceramice DSF 300 FLEX HYDROSTOP
  • Banda de etansare pentru imbinari KF 12/7
  • Banda Izolatoare colt exterior / interior
  • Amorsa acrilica cu putere mare de penetrare GLX 292 FLEX PRIM – pentru suprafete absorbante
  • Amorsa acrilica de aderenta, cu cuart, pentru placi ceramice si mozaic GLX 190 – pentru suprafete neabsorbante

Aplicare

Substratul trebuie să fie uscat, solid, stabil și fără praf, murdărie, ulei, grăsime și materiale friabile. Acolo unde este necesară umplerea și nivelarea podelei, se poate folosi șapa pe bază de ciment de la THRAKON înaintea aplicării unei membrane acrilice pensulabile. Dacă este necesară umplerea și nivelarea peretelui se poate aplica oricare dintre tencuielile THRAKON, înainte de a aplica membrana acrilică pensulabilă. Pentru aplicarea pe suprafețe metalice, mai întâi îndepărtați grăsimile și uleiurile și apoi aplicați un grund anticoroziv adecvat pentru protecția suprafeței.

Curățați bine suprafața de praf și
de particule libere cu o perie. În acest caz, sunt asigurate aderența și un rezultat corect al aplicării.

Amorsați suprafața cu amorsa cu putere mare de penetrare GLX 292 FLEX PRIM. Pentru suprafețele neabsorbante trebuie să utilizați amorsa cu cuarț GLX 190.

Aplicați un strat de DSF 350 FLEX, cu lățimea de 15 – 17 cm și aplicați banda cât timp hidroizolația este încă umedă. Începeți de la colțuri și din locurile unde pardoseala este în contact cu peretii .

Aplicarea benzii de etanșare trebuie făcută la imbinarea dintre pardoseala si pereti, respectiv în colțurile unde doi pereți se unesc.

Aplicați cel de-al doilea strat de DSF 300 FLEX HYDROSTOP, acoperind banda de etanșare. Ideal ar fi ca aplicarea să se facă pe suprafața pardoselii și a zidului până la înălțimea de 1,80 m. După uscarea completă (24 de ore de la aplicare), membrana acrilică poate fi acoperită direct cu plăci ceramice.


Filtre Sorteaza
(1)
Thrakon
Informatii

Estimare necesar

mai multe info
(1)
Thrakon
Informatii

Estimare necesar

mai multe info
(1)
Thrakon
Informatii

Bandă de etanşare pentru îmbinari KF 12/ 7: Este armată cu  plasă de  fbră de sticlă şi crează o punte hitroizolantă intre rosturile de dilatare și pentru îmbinările orizontale și verticale între pardosea și pereți, acolo unde este necesară o impermeabilizare sporită.

mai multe info
(1)
Thrakon
Informatii

Piese speciale confecționate din material elastomer termoplastic pentru impermeabilizarea zonelor umede. Dimensiuni: 210 mm x 210 mm

mai multe info
(1)
Thrakon
Informatii

Piese speciale confecționate din material elastomer termoplastic pentru impermeabilizarea zonelor umede. Dimensiuni: 140 mm x 140 mm  

mai multe info
(1)
Thrakon
Informatii

Estimare necesar

hidroizolatie monocomponenta, pensulabila pentru bai, dusuri, spalatorii

mai multe info