Solutii – Hidroizolare subsol

Pereții subsolului sunt de obicei construți din beton armat. De multe ori din cauza execuției defectuoase sau din alte cauze, apar fisuri pe perete, astfel încât apa trece din exterior spre interior. Atunci când această problemă apare, nu există acces la exteriorul pereților pentru a rezolva problema. Rezolvarea problemei trebuie efectuată din interior. Materialele utilizate trebuie să reziste la presiunea ridicata a apei, care provine din exterior.

Soluţie

Se va realiza o hidroizolare generală a suprafeței interioare a betonului utilizând un hidroizolant monocomponent, pensulabil, pe bază de ciment DSF 360.

Produse utilizate

  • Amorsa acrilica cu putere mare de penetrare GLX 292 FLEX PRIM
  • Grund anticoroziv pentru armaturile de otel WRM 510
  • Mortar de reparatii tip R4, cu fibre de armare, gri WRM 525
  • Hidroizolatie monocomponenta DSF 360

Aplicare

Îndepărtați materialele friabile, apoi se curăță și se spală suprafața. Armătura existentă trebuie tăiată la 2 cm adâncime de la suprafața de beton.

De asemenea, curățați părțile metalului corodat și armătura. Grunduiți suprafețele metalice cu WRM 510, grund anticoroziv pentru armăturile din oțel.

Amorsați suprafața de beton cu amorsă acrilică cu putere mare de penetrare GLX 292 FLEX Prim.

Fisurile mari (> 1 mm) și golurile sunt închise cu mortarul de reparații cu fibre de armare WRM 525. Dacă există scurgeri de apă, aplicați mortarul de reparații cu întărire rapidă WRM 500.

Apoi, se aplică mortarul hidroizolant, pensulabil DSF 360, în patru straturi încrucișate, cu o bidinea.

Produsul trebuie să pătrundă și să umple toate golurile. Fiecare strat se aplică după ce precedentul este complet uscat.


Filtre Sorteaza
(1)
Thrakon
Informatii

Estimare necesar

mai multe info
(1)
Thrakon
Informatii

Bandă de etanşare pentru îmbinari KF 12/ 7: Este armată cu  plasă de  fbră de sticlă şi crează o punte hitroizolantă intre rosturile de dilatare și pentru îmbinările orizontale și verticale între pardosea și pereți, acolo unde este necesară o impermeabilizare sporită.

mai multe info
(1)
Thrakon
Informatii

Piese speciale confecționate din material elastomer termoplastic pentru impermeabilizarea zonelor umede. Dimensiuni: 210 mm x 210 mm

mai multe info
(1)
Thrakon
Informatii

Piese speciale confecționate din material elastomer termoplastic pentru impermeabilizarea zonelor umede. Dimensiuni: 140 mm x 140 mm  

mai multe info
(1)
Thrakon
Informatii

Estimare necesar

mai multe info
(1)
Thrakon
Informatii

Estimare necesar

mai multe info
(1)
Thrakon
Informatii
CC R4, conform EN 1504-3|

Estimare necesar

mai multe info