Termeni și Condiții

Acest site este operat de SC COM CONSULTING SRL, o societate cu răspundere limitată, organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în Cluj Napoca, Calea Baciului 47, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Cluj sub nr. J12/1613/2007, având codul fiscal RO 21496927, număr de telefon 0757 103 530 și adresă de e-mail office@com-consulting.ro

INFORMAȚII  GENERALE

Accesarea și/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiții și vă obligă la respectarea acestora.

Magazinul online www.com-consulting.ro cuprinde orice fel de informații (texte, poze, baze de date, produse, prețuri, logo-uri, reclame), care constituie conținutul magazinului online www.com-consulting.ro, proprietatea companiei  COM CONSULTING. Orice preluare a conținutului (integrală sau parțială) în alte scopuri decât în interes personal este sancționată de legislația privind drepturile de proprietate intelectuala.

Orice comandă confirmată implică vânzătorul și cumpărătorul într-un contract la distanță.

Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site web și condițiile de achiziţionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestui site web (denumit în continuare „Termenii și Condițiile„), Politica de returnare, Politica datelor cu caracter personale, Plată și livrare, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni și Condiții. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, sunteţi, de asemenea, de acord cu Politica de returnare, Politica datelor cu caracter personale, Plată și livrare, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, Politica de returnare, Politica datelor cu caracter personal, Plată și livrare vă rugăm să nu utilizați acest site web.
Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condiții, Politica de returnare, Politica datelor cu caracter personal, Plată și livrare înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.
Com Consulting își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile, Politica de returnare, Politica datelor cu caracter personal, Plată și livrare . Orice modificări vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, Politica de returnare, Politica datelor cu caracter personal, Plată și livrare, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.


Definiții :

Cumpărătorul– orice persoană fizică sau juridică  care își creează cont pe site / efectuează o comandă de pe site.

Vânzătorul – COM CONSULTING.

Comanda – un document emis în format electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenţia sa de a achiziţiona Bunuri şi Servicii de pe Site. Comanda acceptată de Vânzător devine contract între părţi numai după notificarea Cumpărătorului.

Produse– orice bun comercializat de COM CONSULTING pe acest site web, solicitat de către Cumpărător prin Comanda, care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.

Serviciu – orice serviciu comercializat de COM CONSULTING pe acest site web, solicitat de către Cumpărător, care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni șiCondiții.

Preț -prețul afișat include TVA.

Contract -O comandă validă, confirmată și acceptată de către Vânzător

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul și materialele publicate pe Site, sunt integral în proprietatea exclusivă a  COM CONSULTING . Folosirea,fără acordul expres al COM COMSULTING, a oricărui material publicat pe acest site web, se pedepsește conform legii.

INFORMAŢII DESPRE SERVICIUL COM CONSULTING  ONLINE

COM CONSULTING ia toate măsurile pentru ca informațiile publicate pe Site, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și prețurile listate, stocurile să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, se pot face și greşeli. În asemenea situații, COM CONSULTING  va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care COM CONSULTING  constată că eroarea respectivă a afectat/influențat Comanda dumneavoastră sau Contractul valabil încheiat, va încerca să vă informeze în cel mai scurt timp posibil, oferindu-vă atât posibilitatea reconfirmării Comenzii/a Contractului, cât și posibilitatea anulării acesteia/acestuia.

Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca COM CONSULTING să nu poată livra Comanda. De asemenea, COM CONSULTING își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate a COM CONSULTING față de dumneavoastră este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare, în termen de 14 (paisprezece) zile.

Dupa plasarea unei comenzi, vei primi un email de confirmare a comenzii. Vă rugăm să țineți cont că acest lucru nu înseamna acceptarea comenzii. Toate comenzile trebuie acceptate și vă vom confirma acceptarea prin trimiterea unui email care confirmă că produsul a fost expediat (“Confirmarea expedierii’) sau telefonic. Contractul între noi (“Contract”) va fi format când vă expediem produsele. Înainte de acest lucru, vă putem informa că nu putem accepta comanda sau dvs o puteți anula. Toate produsele pe care le comandați de pe site vor fi proprietatea noastră până vom primi plata completă pentru produsele comandate.

În principiu,prețurile practicate online sunt aceleași cu cele aplicate în magazine, însă pot fi diferențe.  COM CONSULTING  își rezervă dreptul de a ajusta în mod liber și cu respectarea prevederilor legale, preţurile şi ofertele speciale practicate.

Nu este permisă utilizarea acestui site web în scopul introducerii în mod deliberat de viruşi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la acest site web, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legatură cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor vă angajați să nu atacați acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului. Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza acest site web. COM CONSULTING, deși depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigură pe pagina sa web, nu garantează că Site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere,căderi de linie sau orice alți factori similari. Vă rugăm

Să aveți în vedere că folosiți Site-ul pe riscul propriu, COM CONSULTING nefiind în niciun fel responsabilă pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

COM CONSULTING nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile de care beneficiați, în temeiul legii, în calitate de consumator.Astfel, este în avantajul dumneavoastră să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să vă protejeze calculatorul de viruși şi/sau orice alt conținut dăunător.

COM CONSULTING își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse și/sau Servicii afișate pe Site ca urmare a unor erori, cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul, în termen de 14 (paisprezece)zile.

Orice link-uri către alte site-uri web sau materiale ale unor terțe părți, dacă este cazul, postate pe Site sunt oferite exclusiv în scop informativ, iar COM CONSULTING nu își asumă în niciun fel responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri și materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri web.

ÎNREGISTRAREA PE SITE

Dacă doriți să efectuați o comandă online, aveți 2 posibilități:

-vă creați un cont pe site și aveți acces la istoric comenzi

-plasați o comandă în coșul de cumpărături , fără să vă autentificați pe site.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte sau detaliu din Termenii și Condițiile noastre. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru a verifica schimbările. Continuarea utilizării sau accesării site-ului semnifică acceptul dumneavoastră pentru aceste schimbări.